Get Adobe Flash player

Activitats

Sou rutes i voleu viure durant uns dies tal com ho feien en una colònia agrícola mallorquina l’any 1876? El camp d’estiu Gatamoix us ofereix aquesta oportunitat!

El Gatamoix és un camp d’estiu per descobrir les tradicions i la vida a Mallorca del 1876 i està dirigit a les unitats de Truc i Rutes

Una finca a prop d’Alcúdia, al nord de Mallorca, és el lloc on diverses unitats de Truc i Rutes viuran, del 21 al 29 de juliol de 2018, una experiència única. Cuinar amb foc de llenya, cordar cadires, fer instruments de música tradicional, anar a s’Albufera a fer-hi feina, cantar gloses, fer llatra, explicar acudits i rondalles, això i molt més és el que proposta Gatamoix.

El camp, està obert a les unitats de Truc i Rutes i a equips d’adults i té un cost de 110 euros per persona (Inclou allotjament, menjar excursions i activitats).

Us motiva? Doncs apunteu-vos! Hi ha poques places, no us entretingueu!

Per a més informació podeu telefonar o contactar per whatsapp al 600.912.597 o escriure un correu a fundacio@fundaciomariaferret.org

Formulari inscripció 

Gatamoix és un Camp de Rutes que és realitza a l’antiga colònia agrícola de Gatamoix a Alcúdia.
Enguany serà de l’11 al 19 de juliol de 2015.
Encara hi sou a temps

Apuntau-vos a Gatamoix!

.Fulletó informació Gatamoix 2015 ok

full inscripció Gatamoix 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge 27, a partir de les 10h, la Fundació durà a terme una jornada de feina a Sa Torrentera. Estau tots convidats a participar!.

Una mica de la teva ajuda és una gran ajuda per a la Fundació!.