Get Adobe Flash player

Agenda

Sou rutes i voleu viure durant uns dies tal com ho feien en una colònia agrícola mallorquina l’any 1876? El camp d’estiu Gatamoix us ofereix aquesta oportunitat!

El Gatamoix és un camp d’estiu per descobrir les tradicions i la vida a Mallorca del 1876 i està dirigit a les unitats de Truc i Rutes

Una finca a prop d’Alcúdia, al nord de Mallorca, és el lloc on diverses unitats de Truc i Rutes viuran, del 21 al 29 de juliol de 2018, una experiència única. Cuinar amb foc de llenya, cordar cadires, fer instruments de música tradicional, anar a s’Albufera a fer-hi feina, cantar gloses, fer llatra, explicar acudits i rondalles, això i molt més és el que proposta Gatamoix.

El camp, està obert a les unitats de Truc i Rutes i a equips d’adults i té un cost de 110 euros per persona (Inclou allotjament, menjar excursions i activitats).

Us motiva? Doncs apunteu-vos! Hi ha poques places, no us entretingueu!

Per a més informació podeu telefonar o contactar per whatsapp al 600.912.597 o escriure un correu a fundacio@fundaciomariaferret.org

Formulari inscripció 

Vos hi esperam a totes i a tots!

És el moment d’enviar les fotografies que teniu al mòbil o a l’ordinador de la darrera sortida, de l’activitat al cau, del campament de l’estiu…. PARTICIPA!!!

 

La setmana passada ens va rebre el President del Consell de Mallorca, el senyor Miquel Ensenyat i el Director Insular de Joventut, el senyor Àlex Segura.

La trobada va servir per establir un primer contacte, presentar la Fundació i les nostres línies d’actuació i explorar futures vies de col·laboració.

Des de la Fundació valoram la reunió molt positivament i estam ben segurs que treballarem conjuntament per a aconseguir que les línies de l’escoltisme i guiatge es difonguin entre la nostra ciutadania.